Kopen hoge kwaliteit nep ray ban online Zonnebrillen

Kopen hoge kwaliteit nep ray ban online zonnebrillen in onze winkel Geniet van lage prijs, en een goede klantenservice.

Misschien de meeste mensen zijn bekend met André nep ray ban Leon Talley is de natie's Next Top Model te beoordelen hem als een super-tong, in feite is dit grote gestalte geworden modieuze zwarte mode peetvader niveau cijfers, een aantal van zijn visie op trends hebben de neiging om de trend van invloed .
Over het algemeen meer skinny slank gezicht, kiest op en neer een brede, ronde of gebogen spiegel, spiegel een beetje ruw benen, roze of rode wijn lens om de helderheid van gezichten te verhogen, waardoor de verzwakking van de zin van nep ray ban zonnebrillen een lang gezicht langwerpig.
Zijvlak van de mensen moeten kiezen voor een frame op en neer de smalle bochten was een klein hoekje van zonnebrillen, te groot en te vierkant frame zal het gezicht te maken lijken meer vierkante, stabiele bruine kleur om de lens beter. Kleine gezicht, die een dun frame of montuurloze bril draagt, kiest elegant blauw, paars, lichtbruin
Echter, witte huid nog steeds bezetten de mainstream ray ban nep van de mode kringen, het lijkt altijd vet, zwart isolatie, laat staan ​​in staat zijn om belangrijke posities in de top fashion magazines houdt, kan zijn inzet gewone mensen zich niet voorstellen. Levering herinnerde 25-jarige zelf: "Kerstavond 1974, ik neem een ​​lepel aten een pot van chocolade saus want ik was zonder een cent."
Geboren in België, heeft Diane von Furstenberg een heleboel mensen in de ogen van de mode-goeroe, maar immigranten, hard werken, succesverhalen versie van de Amerikaanse droom is nog steeds typisch als het gaat om haar, een van de verhalen die mensen over gesproken.
18-jarige Diane von Furstenberg bij de school elke dag nep ray ban zonnebrillen heren te leren? U raadt het al! Ze was te druk hoofdvak in de economie en de Duitse koninklijke afkomst man Egon von Furstenberg Und Zu spijbelen liefde, is gewoon allemaal in de ogen van de wetenschap residu.
Ralph Lauren van een tiener, veel belang aan te kleden met de woorden van de oude collega's hecht hij, dit komt uit de onderkant van de samenleving, het gezin was niet goed arme jonge man, altijd gekleed met hun eigen identiteit, economische kracht is totaal in strijd met de dure en geavanceerde Kleding. Voor zijn debuut nog ontwerp kleren, maar hij is een verkoper de verkoop van een brede band, maar kijk eens naar de geschiedenis van de groei ray ban zonnebrillen nep van Ralph Lauren's, zowel in hun tiener, gekleed als preppy Ivy League scholen komen uit, of in gebruik polo (Polo) als een merk, is ontworpen voor klanten met een groot aantal van het Engels graafschap club kleding temperament, hij altijd geloofd dat je zulke kleren te dragen, dan kunt u die persoon te zijn. Vanaf dit punt op het gevoel, Ralph Lauren is een goede dromer.