Online outlet ray ban zonnebril

Winkel voor offerte ray ray ban zonnebril outlet, we hebben verschillende stijlen, al zijn de goedkoopste, de kwaliteit te beloven, het is de beste tijd voor u om ray ban zonnebril kopen.

Een professionele eerste, technische assurance
Bijziendheid zonnebril is relatief sterke professionele brillen categorie, zowel technisch en mode brillen producten zijn geïntegreerd synthesizer, een gekwalificeerde bijziendheid zonnebril die een verscheidenheid van wetenschap en ray ban outlet online technologie bevat.
In de zomer kan de leerling oog absorberen schadelijke stralen, maar het belangrijkste is de bijziendheid zonnebril zonnescherm UV-blokkerende functie, zodat het effect van UV-bescherming zonnebril bijziendheid van sommige beter, in het algemeen, moet het meest geschikt UV-index meer dan 380 nm.
Neem de "Weishi blue" bijziendheid zonnebril, een bijproduct van elk van zijn UV-index UV380nm te UV400nm tussen, en de naleving van de optische eigenschappen GB10810, overbrengingsverhouding in lijn met QB2457-99 normen, moeten de gegevens door te gaan detecteert National Optical Product Quality Supervision, Inspection Center, in volledige overeenstemming met de normen.
Ten tweede, de ziel ramen, comfortabele eerste
Eerst een goede zonnebril bijziendheid bijziendheid Een gekwalificeerde corrigerende lenzen, dus dragen comfortabele of niet, is de meest directe ervaring bijziendheid zonnebril kwaliteit goed of slecht.
In het algemeen zijn de belangrijkste factoren ray ban zonnebrillen outlet die het comfort van een zonnebril bijziendheid Montagekwaliteit en zonnebril basiskromming veroorzaakt door overmatige perifere verschil, en het totale gewicht en het gewicht voor en na de beslissing.
Zonnebril zelf Rim grotere zwaarder gewicht, als een paar recept optica Plus, het totale gewicht zal zeker meer zwaar en onderdrukkende neus, waardoor duizeligheid veroorzaakt sommige gevoelige mensen ongemakkelijk. In het algemeen, met een gewicht van minder dan 50 g best, "Wei Shi blue" bijziendheid zonnebrillen meer deze waarde tot minder dan 45g.
Gevolgd rond zonnebril contragewicht invloed, volgens de mechanica, bijziendheid zonnebrillen plus dikke optische lenzen na de oorzaak van het probleem alvorens opnieuw licht, gemakkelijk drager problemen te vallen, nog belangrijker, Na het ray ban sonnenbrillen outlet dragen van een bril zal de hellingshoek van het optische centrum van de pupil hebben en niet op, zet oorzaak duizeligheid ongemakkelijk. Daarom, om de voorste en achterste proportionele besturing binnen een bepaald bereik, bijvoorbeeld het deel van het voorframe "Weishi blue" bijziendheid zonnebrillen en tempel is een verhouding van 2,5, de gulden snede, zal niet resulteren in een top-zware pijn.
Ten derde, modeartikelen, nice
Een andere belangrijke functie van een zonnebril is ingericht als de meest bekwame puntjes mode-items, kan een zonnebril de kleur van temperament en het imago van de drager te verbeteren. Voor bijziendheid zonnebril, het bleek kortzichtige groepen kunnen modetrends jagen, maar bijziendheid zonnebrillen maken vanwege de voet curve groter en groter segmenttype, zal de lens rand relatief dik zijn, als de frames en lenzen basiscurve outlet de ray ban zonder overeenkomst zal het buitenoppervlak van de lens in het montuur worden blootgesteld. Bovendien, het type lens vel grote, dikke rand, en de grens contactoppervlak gewone zonnebril kader is relatief klein is, zal dit ertoe leiden dat de lens niet goed is geïnstalleerd en snijd af fenomeen, vooral van invloed op de esthetiek en slijtage veiligheid .
Bijziendheid zonnebril als een high-tech optische producten, algemeen leek kan niet de kwaliteit van de consument identificeren van het oppervlak. Hoewel sommige inferieure producten kijken prachtig, maar op lange termijn slijtage ogen zullen geen kleine schade veroorzaken, waardoor verschillende oogziekten. Daarom is de meest directe is om professionele bijziendheid zonnebrillen merk te kijken, niet om een ​​huisje of een ray ban outlet drie producten te kopen. Ik denk dat professionele merk, om echt geschikt om zonnebrillen te selecteren, zodat slechtzienden kunnen genieten van de zon!